Multy Construct NV
HomeBiografieFotogalerijContact

Contact Us
Biografie van Multy Construct NV
Multy Construct is sinds 1970 een familiebedrijf met een rijke traditie.

Sinds 1970 ervaring in dakwerken zowel renovatie als nieuwbouw behoren tot onze taken.
Sinds 1986 ervaring in het fabriceren en plaatsen van aluminium ramen en deuren en 
sinds 1990 zijn wij de enige echte fabrikant van de gekende HOB-unit.
Zo bouwen wij onze ervaring uit in de modulaire systeem-bouw, zowel semi-permanent als permanente gebouwen volgens de laatste nieuwe EPB regelgeving. 

Door een permanente vorming van ons personeel, zorgen wij ervoor dat zij steeds up-to-date blijven inzake de nieuwste technieken en ontwikkelingen zodat wij u een uitstekende service en garantie kunnen bieden.
Daarenboven hebben wij de nodige know how in het creëren van metalen constructies zoals trappen, hekwerken, of speciale constructies in staal, aluminium en inox ed.

Voor elk probleem bieden wij een passende oplossing. Of u nu een woning, garage, tuinhuis, kantoor, school, kinderdagverblijf etc. wilt kopen of leasen: Uw behoeftes staan centraal.

Wij zijn overtuigd dat een persoonlijke aanpak het beste werkt, dus maken we graag tijd voor een afspraak, zodat wij U kunnen voorzien van een persoonlijk en professioneel advies.

Multy Construct staat voor kwaliteit, duurzaam en betaalbaar.
Daarnaast is elke optie jullie eigen keuze, u vraagt, wij bouwen het. 
Wilt u zelf ook nog de handen uit de mouwen steken, dan bouwen we niet sleutel op de deur, maar net zover tot de klant het wenst. 
Uw droom realiseren ?
Toegewijd in het helpen van onze klanten hun dromen te bereiken !